[| Реєстраційна служба Радехівського РУЮ ]
Головна » Архів матеріалів
Нагадуємо, що 01 жовтня 2015 року органи державної реєстрації прав будуть позбавлені права надавати інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на запити, зокрема, судів, органів місцевого самоврядування, органів внутрішніх справ, органів прокуратури, органів доходів і зборів, органів служби безпеки та інших органів державної влади, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2014 року №722 «Деякі питання надання інформації про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяження», якою затверджені Порядок доступу посадових осіб органів державної влади, органів місцевого самоврядування, судів, органів внутрішніх справ, органів прокуратури, органів Служби безпеки, нотаріусів, адвокатів до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

У зв’язку з цим, існує необхідність невідкладно розпочати уповноваженим представникам судів, органів місцевого самоврядування, органів внутрішніх справ, органів прокуратури, органів дох ... Читати далі »
Переглядів: 541 | Додав: Оксана | Дата: 09.09.2015

Переглядів: 584 | Додав: proxys | Дата: 31.08.2015

Статтею 28 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» визначено, що інформація про зареєстровані права та їх обтяження, яка міститься у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (далі – Державний реєстр прав), є відкритою та загальнодоступною. Для посадових осіб органів державної влади, органів місцевого самоврядування, судів, органів внутрішніх справ, органів прокуратури, органів Служби Безпеки України, Національного антикорупційного бюро України, Національного банку України, адвокатів, нотаріусів інформація з Державного реєстру прав у зв`язку   із здійсненням ними повноважень, визначених законом, надається за суб`єктом права чи за об`єктом нерухомого майна в електронній формі шляхом безпосереднього доступу до Державного реєстру прав за умови ідентифікації відповідної посадової особи за допомогою електронного цифрового підпису. Порядок доступу до Державного реєстру прав ( 722-2014-п ) визначається Кабін ... Читати далі »

Переглядів: 936 | Додав: proxys | Дата: 15.08.2015

Міністерстом юстиції України прийнято наказ від 17 червня 2015 року № 992/5 «Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 14 жовтня 2011 року № 3178/5», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 18 червня 2015 року за №725/27170, який набирає чинності з 11 липня 2015 року. 
Цим наказом викладено в новій редакції форми реєстраційних карток: 1, 2, 4, 8, 16, відповідно до яких надається можливість: 
- подавати відомості про відсутність у юридичної особи кінцевого бенефіціарного власника (контролера), у тому числі кінцевого бенефіціарного власника (контролера) її учасника (засновника), якщо учасник (засновник) – юридична особа (форми 1, 2, 4 та 16) 
- не заповнювати і не подавати окремі сторінки реєстраційної картки форми 4, у яких відсутні поля, що необхідно заповнити для внесення відповідних змін до відомостей про юридичну особу, які містіться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (форма 4) 
- друкувати ре ... Читати далі »
Переглядів: 785 | Додав: lybustok | Дата: 17.07.2015

Задля покращення бізнес-клімату в Україні Міністерство юстиції розпочало процес спрощення форм, які подаються бізнесом та громадянами до реєстраційних служб. Зміною стане Реєстраційна картка про внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб–підприємців – так звана Форма 4.

«Форма 4 – це величезний документ на 10 сторінок, який був дуже складним для заповнення. Щоразу, якщо вам потрібно було внести хоча б одну якусь зміну, наприклад, юридична особа змінила місце перебування, все одно треба було подавати заново всю цю форму. Ми спростили процедуру по формі 4. Якщо у вас змінився один пункт, для прикладу треба внести бенефіціарів, ви заповнюєте лише 1 сторінку, де вказуєте, які саме зміни хочете зробити. Вся інша інформація вже є в реєстрі і її не потрібно по кілька разів оновлювати й заповнювати.
Щодо спрощення внесення змін за Формою 4 – це лише перший крок. У подальшому буде презентовано вс ... Читати далі »
Переглядів: 548 | Додав: lybustok | Дата: 03.07.2015

« 1 2 3 4 ... 21 22 »